Termeni si conditii

Atentionare

Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor articole complete si retete practice. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.ghidulvegetarianului.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de ghidulvegetarianului.ro nu reprezinta consultanta medicala. Sfaturile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui medic specialist. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul ghidulvegetarianului.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

Ghidulvegetarianului.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de ghidulvegetarianului.ro.

Termeni si conditii de acces a siteului ghidulvegetarianului.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului ghidulvegetarianului.ro denumit in continuare "ghidulvegetarianului.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia se ati fost de acord.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti ghidulvegetarianului.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al ghidulvegetarianului.ro va fi consideram, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul ghidulvegetarianului.ro, precum si orice alt material avand legatura cu ghidulvegetarianului.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut ghidulvegetarianului.ro"), apartin ghidulvegetarianului.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele ghidulvegetarianului.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea ghidulvegetarianului.ro.

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, reteta, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in ghidulvegetarianului.ro, transmiteti ghidulvegetarianului.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul ghidulvegetarianului.ro si produselor ghidulvegetarianului.ro, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

2. Utilizarea continutului ghidulvegetarianului.ro

Puteti copia si printa Continutul ghidulvegetarianului.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul ghidulvegetarianului.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ghidulvegetarianului.ro:
a. reproducerea sau stocarea Continutului ghidulvegetarianului.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului ghidulvegetarianului.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ghidulvegetarianului.ro.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ghidulvegetarianului.ro asupra Continutului ghidulvegetarianului.ro.
Orice utilizare a continutului ghidulvegetarianului.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului ghidulvegetarianului.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

3. Reguli de utilizare ghidulvegetarianului.ro

Daca se considera ca orice material pus pe site, postat de catre utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, raspunderea revine in intregime autorilor acestora.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Ghidulvegetarianului.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Administratorii ghidulvegetarianului.ro au dreptul sa modifice, sa stearga sau proceda in orice alt fel asupra articolelor si retetelor postate de useri.

Utilizatorul care posteaza reteta isi asuma responsabilitatea pentru eventualele drepturi de autor cu privire la reteta sau pozele atasate acesteia. Orice reclamatie indreptatita conduce la eliminarea retetei. Fotografiile introduse trebuie sa va apartina. De asemenea, ele trebuie sa indeplineasca un anumit standard de calitate (sa fie clare, sa ilustreze corespunzator produsul final). Va rugam sa nu folositi poze scanate, copiate de pe bloguri sau alte site-uri.

Pentru ca reteta (materialul) sa fie aprobata, trebuie sa respecte urmatoarele reguli: 

1. Continutul retetei si fotografiile atasate acesteia trebuie sa-ti apartina. Postarea de retete copiate de pe alte siteuri/bloguri poate duce la inchiderea contului de pe ghidulvegetarianului.ro!

2. Nu vom aproba spre publicare retete in care propozitiile sunt scrise integral cu majuscule sau retete care contin multe greseli gramaticale ori prescurtari excesive. 

3 Este important sa scrii cit mai detaliat si mai corect modul de preparare. Ingredientele trebuie scrise alaturi de cantitatile necesare.

Nu sunt premise:

  • postarea pe www.ghidulvegetarianului.ro a informatiilor cu caracter obscent, pervers, jignitor, calomnios, rasist, discriminatoriu
  • postarea informatiilor cu caracter vadit publicitar
  • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
  • stergerea contului sau a retetelor postate pe www.ghidulvegetarianului.ro

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Ghidulvegetarianului.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. Schimbari ale siteului

Ghidulvegetarianului.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, ghidulvegetarianului.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut. Se pot schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Ghidulvegetarianului.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul ghidulvegetarianului.ro.

6. Limitarea raspunderii

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor si retetelor publicate in site, ghidulvegetarianului.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului ghidulvegetarianului.ro ori a software-ului ghidulvegetarianului.ro. Ghidulvegetarianului.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca ghidulvegetarianului.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
Ghidulvegetarianului.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, ghidulvegetarianului.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.


Va multumim,
Echipa ghidulvegetarianului.ro

Informaţii în completare