Bomboane de morcov cu cocos

Aceste bombonele se fac foarte simplu si sunt deosebit de aromate. Pentru un plus de distractie puteti invita si prichindeii sa participe la final, la formarea bomboanelor. Chiar daca contin zahar brutraman totusi niste dulciuri destul de calorice si nu trebuie mancate in exces.

Ingrediente: 500g morcovi, 500g zahar brut, 1 lingurita coaja de portocala, 200g nuca de cocos rasa.

Morcovii se curata si se rad fin. Se amesteca cu zaharul si se pun la foc. Se fierb pana ce devin o pasta destul de bine scazuta. Se adauga trei sferturi din nuca de cocos si coaja de portocala. Se omogenizeaza bine si se lasa la racit. Se formeaza bilute care se trec prin restul de nuca de cocos. In functie de gusturi puteti pune in mijlocul bomboanei o bucata de nuca sau o migdala.

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare