Pesto raw de coriandru

Uitandu-ma la o emisiune culinara pe un post din grupul Digi am descoperit un site cu retete minunate. Inspirandu-ma de acolo si profitand de faptul ca a aparut noua recolta de coriandru in piata, am facut acest pesto superb. L-am servit cu paste integrale presarate cu niste seminte de susan. Delicios!

Ingrediente: 6 legaturi mici de frunze de coriandru, 2 cm ghimbir, 2-3 linguri ulei extravirgin de masline, zeama de la o lamaie, sare fara iod.

Am spalat bine coriandrul si l-am tocat. Am pus in robot ghimbirul ras, frunzele de coriandru si uleiul. Le-am maruntit bine si am adaugat sare si zeama de lamaie dupa gust. Nici nu mi-am inchipuit ca ar putea fi asa delicios. Incercati-l neaparat!

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare