Aperitive - Ovolactovegetariene

Briose fara gluten cu porumb

 

Aceste briose minunate s-au nascut prin transformarea unei retete ce m-a facut sa salivez de aici. Prin urmare am inlocuit faina de grau din reteta cu cantitati ceva mai mici de faina de naut si orez si am ajustat un pic cantitatile. Varianta calda a brioselor parca mi-a placut mai mult decat cea rece, iar data viitoare am sa folosesc cantitati egale de malai si faina de porumb pentru o consistenta mai fina. Ingredientele sunt masurate cu ajutorul cutiei goale de la porumb.

Humus raw de dovlecei

 

In perioada verii te incingi numai gandindu-te la aprinsul aragazului. Cum pietele sunt pline de legume autohtone gustoase si speram noi mai sanatoase decat cele importate, sa profitam de ele si sa incercam sa mancam cat mai mult crud. Iata o reteta care merita incercata!

Pate de hrisca raw

 

Acest preparat s-a nascut intr-un mod cu totul neasteptat. Am vrut sa fierb niste hrisca si am zis sa o las putin la inmuiat. „Putinul” a fost de seara pana dimineata. Evident ca dupa aproape 12 ore nu a fost nevoie de fierbere deoarece hrisca era moale si buna.

Humus de naut cu spanac crud

 

O modalitate foarte buna prin care puteti introduce spanacul crud in meniul vostru este intr-un humus de naut. Ce poate fi mai bun decat un humus de naut cu spanac servit cu paine integrala langa o salata de patrunjel cu rosii?

Informaţii în completare