Supa crema de mazare galbena

Am gasit la Kaufland niste mazare galbena uscata. M-am gandit sa o incerc intr-o supa crema delicioasa si aromata. Incercati si voi, o sa va placa!

Ingrediente: 500g mazare galbena uscata, 1 ceapa, 1 morcov, ½ telina mica, 1 lingura de ulei, supa de legume, parmezan (optional).

Ceapa am curatat-o si am taiat-o cubulete. Morcovul si telina se curata, se spala si se taie cubulete. Incingem uleiul intr-un vas si calim foarte putin legumele. Adaugam mazarea si apoi apa sau supa de legume. Fierbem pana ce toate legumele sunt moi. Maruntim supa intr-un blender cu grija sa nu ne ardem. Putem sa o servim asa sau adaugam putin parmezan cat supa e inca fierbinte. Da un gust minunat si face supa mai cremoasa.

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare