Pesto de loboda

 

In primavara asta am incercat sa mananc cat mai multe verdeturi crude. Pesto-ul este una din variantele cele mai rapide si gustose in care poti ingloba astfel de ingrediente. Din seria pesto-urilor din primavara asta, va prezint pesto-ul de loboda. Spre deosebire de celelalte, acesta a fost pregatit destul de clasic, in sensul ca contine ulei extravirgin, seminte de pin si parmezan.

Ingrediente: 4 legaturi loboda rosie proaspata, 60g parmezan, 50g seminte de pin, 5 linguri ulei de masline extravirgin, 2 catei de usturoi, zeama de lamaie.

Am spalat foarte bine loboda, am taiat-o mare si am pus-o in robot alaturi de usturoi, semintele de pin si parmezanul proaspat ras. In timp ce robotul mixeaza, am adaugat uleiul si zeama de lamaie. Mie nu mi s-a parut ca ar mai avea nevoie de sare. Este foarte gustos! 

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare