Tortelloni cu ciuperci

 

Este o mancare satioasa si foarte rapida daca cumperi tortelloni gata preparati. Daca erau din faina integrala erau si sanatosi, dar asta e.. Daca vrem interali facem noi acasa, nu cumparam. Reteta a fost inspirata de aici.

Ingrediente: 500g (un pachet) de tortelloni cu branza si spanac, 500g ciuperci, 1 ceapa mare, 4 catei usturoi, 150ml lapte, 400g branza Cedar, 2 linguri ulei de masline.

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Incalziti cuptorul la 180 grade/gaz 4. Ceapa se curata si se taie marunt. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Ciupercile se curata si se taie felii micute. Se incinge uleiul intr-un vas neaderent. Se pune ceapa si apoi usturoiul si se calesc putin. Se adauga ciupercile si se lasa un pic sa se inmoaie. Se adauga laptele si se potriveste de sare. Se adauga si pastele fierte si se amesteca. Intr-un vas pentru cuptor se pune amestecul de paste si legume. Deasupra se pun feliile de branza Cedar. Se da la cuptor pentru 15 minute. Se servesc calde.

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare