Budinca de paste cu branza

 

Este reteta care mie mi-aduce aminte de copilarie. Mama imi facea budinca asta cu macaroane. Eram si am ramas topita dupa ea.

Ingrediente: un pachet de paste fainoase (400g), 900g telemea de vaca nesarata, 5 oua, zahar dupa gust, 1 litru lapte.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet. Telemeaua se rade, se amesteca cu zaharul si cu cele 5 oua batute. Se pot adauga stafide, vanilie, coaja de lamaie in functie de gusturi. Se pune intr-o cratita sau forma pentru cuptor un strat de paste, compozitia de branza, apoi restul de paste. Se toarna laptele in oala si se da la cuptorul incins la 220 grade/gaz 6. Se lasa aproximativ o ora pana scade laptele si totul se transforma intr-o budinca care poate fi feliata. Se lasa la racit. Este minunata!

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare