Dulciuri - OvoLactoVegetariene

Betisoare integrale cu in

Initial am vrut sa le spun „grisine”, dar cand m-am uitat la poze si am vazut cat de „noduroase” ca niste crengute de copac arata, mi-am zis ca betisoare descrie mai bine produsul. Aspectul asta relativ ciudat provine de la aluatul care se lucreaza foarte greu, insa gustul este foarte bun. Sunt foarte sanatoase, fiind o gustare excelenta pentru copiii de toate varstele. Reteta este inspirata de aici.

Bomboane raw de cocos

Niciodata nu am fost mare fan al dulciurilor din comert, mai ales al bomboanelor, dar trebuie sa recunosc ca slabiciunea mea mai mult sau mai putin secreta au fost bomboanele Raffaello. Bomboanele pe care vi le propun acum m-au facut sa nu mai privesc cu pofta in magazine la suratele lor. Sunt delicioase, sunt raw, sunt sanatoase, dar atentie ca tot ingrasa! Si trebuie sa spun ca pentru reteta asta trimit de fiecare data mii de ganduri bune Corneliei Marin care m-a inspirat!

Halva raw

Intotdeuna mi-a placut halvaua cu gustul ei pregnant de susan, dar de ceva vreme nu am mai mancat caci aceea care se gaseste in comert e plina de chimicale. Cum am gasit aceasta reteta de halva raw, am si facut-o si nu mi-a parut rau. Este foarte gustoasa, chiar daca nu e prea aratoasa. Trebuia sa-i pun niste carob sau cacao raw pentru culoare. Poate data viitoare! Sursa.

Biscuiti din faina de orez integral

Trebuie sa incep prin a multumi doamnei care a inventat aceasta reteta. Este o reteta delicioasa, potrivita pentru copii deoarece contine faina integrala de orez, nu are zahar aproape deloc si rezulta niste biscuiti care efectiv ti se topesc in gura. Deliciosi!

Bomboane raw din fructe deshidratate

Aceasta reteta am gasit-o acum mult timp pe un forum, dar din pacate nu mai stiu unde. Erau acolo si alte retete raw delicioase, dar nu am salvat linkul si cu parere de rau, chiar nu am reusit sa-l regasesc.

Turta dulce

Am facut aceasta reteta de turta dulce cu intentia de a incerca sa decorez biscuitii in cat mai multe culori. Fetele mele insa au avut alte planuri, motiv pentru care nu prea am mai avut ce decora si n-am mai facut royal icing caci nu avea rost. Multumesc pentru reteta Brandusa!

Informaţii în completare