Bulgur cu lapte de caju

Doriti un mic dejun usor de preparat? Este fara proteina animala, gustos si usor de adaptat tuturor gusturilor. Incercati-l neaparat!

Ingrediente: 1 pahar bulgur mare, 1 pahar lapte raw din caju, 2 linguri miere, scortisoara, nucsoara, nuca si/sau fructe deshidratate.

Clientii magazinelor arabe au constatat desigur ca se comercializeaza mai multe tipuri de builgur. Eu am avut din acela mare, pentru pilaf, insa cred ca se poate folosi cu succes orice marime de bulgur. Se fierbe ¾ din cantitatea de apa conform ambalajului si se stinge focul. Se pune bulgurul sa se umfle si se lasa 10 minute. Dupa aceea se adauga si laptele de caju (tocmai bine, intre timp s-a mai racit amestecul) si lasam sa se hidrateze bine bulgurul, sa fie moale si pufos. Cand amestecul e doar caldut punem mierea, condimentele, nucile si/sau fructele. Puteti folosi in loc de miere zahar brut, sirop de agave sau melasa. Puteti de asemenea sa tocati bucatele mici de curmale care sa dea dulceata si sa nu adaugati alti indulcitori. Puneti-va imaginatia la incercare!

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare