Prajitura in cana

Este o reteta ultra-rapida, foarte gustoasa, probabil prajitura perfecta pentru iubitorii de ciocolata. Multumesc pentru inspiratie .

Ingrediente: 3 linguri faina, 3 linguri zahar, 2 linguri cacao, ¼ lingurita praf de copt, 2 linguri ulei, 2 linguri iaurt, 1 ou, ciocolata cu lapte.

Se amesteca bine toate ingredientele si se pun intr-o cana de minim 250ml. Se da la cuptorul cu microunde 2 minute la 800W. Daca cuptorul e de putere mai mica, e posibil sa mai aiba nevoie de inca 30-60 secunde. Cu toate ca sunt fan ciocolata amaruie cu continut ridicat de cacao, trebuie sa recunosc ca aceasta prajitura e mai buna cu ciocolata cu lapte, caci e mai cremoasa. Eu pun niste ciocolata maruntita in compozitie, dar si putina deasupra. Cea de sus se topeste si rezulta niste raulete delicioase de ciocolata care traverseaza un checulet delicios in care gasesti bucatele netopite de ciocolata. Dupa gust puteti adauga alune, esenta de rom, etc.

 

Adauga un comentariu

Comentarii (1)

  • Vizitator (STEFAN ANCA)

    Este o prajitura absolut delicioasa si foarte usor de facut.

Informaţii în completare