Lapte de migdale cu capsuni si banane

 

Este o bautura delicioasa si foarte, foarte sanatoasa. Chiar si cei mai mofturosi pitici consuma cu placere asa ceva.

Ingrediente: 1 cana de migdale, 3 bucati curmale deshidratate, 800ml de apa plata, 300g capsuni, 2 banane bine coapte.

Se pun migdalele la hidratat in apa plata cel putin 12 ore. Se curata de coaja. Asta o sa va ia ceva timp, dar eu zic ca merita. Se pun intr-un blender bun (cu un motor destul de „maricel”) impreuna cu un litru de apa plata si curmalele. Se mixeaza pana cand totul devine o pasta fluida. Acum ar trebui filtrat laptele, dar eu am ales sa-l folosesc asa. Am adaugat in robot capsunile spalate bine si cele doua banane. Rezulta o bautura absolut minunata. Are o consistenta un pic vascoasa (in functie de cat de zemoase sunt capsunile). Daca as fi adepta inghetatei, probabil ca as congela o astfel de bautura pentru a face cea mai delicioasa inghetata. Daca vi se pare ca nu-i suficient de dulce puteti adauga miere sau sirop de agave. Daca doriti, puteti adauga si o usoara aroma de vanilie cu o pastaie magica si naturala.

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare