Meniu de post fara gluten

Astazi am pentru voi o noua provocare - un meniu de post fara gluten. Chiar daca cerealele cu gluten se afla in alimentatia omului de foarte multa vreme, apar din ce in ce mai multe cazuri de probleme digestive si nu numai provocate de gluten. De ce? Pentru ca soiurile pe care le consumam acum aproape ca nu au nici o legatura cu cele consumate de stramosii nostri. Una din modificarile suferite este si o bogatie mai mare de gluten.

Pentru micul dejun va propun sa consumati fructe proaspete sau o budinca de chia cu mere.

 

Gustarea de dimineata poate fi un fruct sau un baton energizant cu fructe uscate.

La pranz vom servi o ciorba de verdeata de sezon cu orez integral. E buna, racoritoare si sanatoasa.

Pentru felul doi va propun ceva delicios - linte si legume cu sos de soia.

Pentru gustarea de dupa-amiaza cred ca un fruct ar fi foarte potrivit.

La cina servim niste paste de porumb sau orez cu un delicios pesto raw de patrunjel cu spanac

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare