Supa crema de spanac

 

Este o supa delicioasa care a fost bine primita si de fetele mele care nu sunt prea prietene cu spanacul.

Ingrediente: 500g spanac, 1 morcov, ½ telina, 2 cartofi, 1 ceapa, 2-3 catei usturoi.

Ceapa o curatam si o taiem marunt. Curatam restul legumelor si le taiem cubulete. Punem legumele la fiert cu 2 litri de apa. Cand sunt aproape gata, punem spanacul spalat bine si rupt fasii. Mai lasam 5 minute la foc domol si lasam la racit. Blenduim totul si obtinem o crema fina. Putem sa o servim cu smantana, cu un iaurt gras sau cu o smantana vegetala. Poate fi mancata cu crutoane sau cu bruschete cu usturoi si cascaval. Eu am ornat cu cateva inimioare de cascaval.

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare