Piure de legume cu spanac crud

Acest piure este o combinatie destul de colorata, dar sanatoasa. Puteti sa-i adaugati sau nu condimente, sa-l serviti caatare langa o salata sau ca si garnitura langa chiftelute din legume.

Ingrediente2-3 cartofi albi pentru piure, 1 telina, 3-4 morcovi marisori, 1 mana de spanac autohton sau o punga de baby-spanac, ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie (optional).

Am curatat legumele si le-am fiert bine la aburi.  Spanacul l-am curatat si l-am spalat si l-am introdus in robotul de bucatarie cu putina zeama de lamaie si putin ulei. Am mixat pana ce spanacul s-a transformat intr-o pasta. Legumele le-am pisat cu unealta pentru piure si le-am amestecat cu spanacul. Am adaugat sare neiodata si ulei de masline dupa gust.

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare