GREEN NIGHT

   

 

Incepand cu 29 iulie 2015 bucurestenii vor putea vedea gratuit cele mai importante documentare legate de nutritie, mediu si protectia animalelor.

     Green Night, proiect al Asociatiei Vegetarienilor din Romania, isi propune sa ajute la informarea oamenilor dornici de un stil de viata sanatos, sustenabil si iubitor fata de natura, animale si intreaga Planeta.

     Lista cu documentarele ce vor fi vizionate in cadrul Green Night, include Forks over Knives, Simply Raw, Hungry for Change, Vegucated, Earthlings, Supersize Me, Food Matters, Meat the Truth, Fat Sick and Nearly Dead, s.a.

    

Proiectiile vor avea loc in diferite locatii din Bucuresti si vor incepe intre orele 20.00-21.30, in functie de locatie; in aer liber vom incepe in jur de 21.30, in locatiile indoor, la orele 20.00.

 

         Intrarea este libera.

         Multumim celor care fac posibil acest lucru: Republica Bio si Velpitar.

   

Prima proiectie din cadrul Green Night va avea loc miercuri, 29 iulie 2015, la Acuarela, Str. Polona nr 40, incepand cu orele 20.00. Documentarul proiectat este Forks over Knives.

Forks over Knives este unul din cele mai importante documentare despre nutritie.

Doi dintre cei mai prestigiosi cercetatori in domeniul nutritiei, Dr. T. Colin Campbell and Dr. Caldwell Esselstyn au ajuns la concluzii clare si de necontestat: alimentatia este mult mai importanta decat credem.

Efectiv, putem porni sau opri cancerul, bolile de inima, diabetul si alte boli grave, in functie de ceea ce mancam.

Este foarte bine documentat, dovezile sunt foarte clare si mult mai mult decat simple interpretari sau pareri.

"Un film minunat!"- MD Sanjay Gupta, CNN Chief Medical Correspondent
"Un film care iti poate schimba viata!"- Roger Ebert, Chicago Sun-Times
"Mi-a plecut la nebunie si am nevoie ca toti sa vedeti filmul asta!"
 Dr. Oz, Dr. Oz Show 

 

A doua proiectie din cadrul Green Night va avea loc miercuri, 5 august, la Boheme, Str. Caderea Bastiliei, nr. 11, incepand cu orele 21.00. Documentarul proiectat este Home.

 

Unul dintre cele mai frumoase documentare, Home, un film despre casa ta, Terra.
 

In doar cateva decenii, umanitatea a dat peste cap balanta planetei noastre, una stabilizata in miliarde de ani de evolutie. Pretul pentru greselile noastre e mare, dar este prea tarziu pentru a mai privi situatia cu pesimism. Omenirea are mai putin de 10 ani la dispozitie pentru a pune capat tendintei de degradare a ecosistemului si pentru constientizarea stricaciuniloe aduse de modalitatile noastre de consum al resurselor.


Oferindu-ne filmari unice din peste 60 de tari, vazute din aer, Yann Arthus-Bertrand pune, alaturi de alti oameni preocupati de soarta planetei, o piatra in temelia edificiului pe care, impreuna, trebuie sa-l reconstruim.

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare