VEG SUNDAY

     

Asociatia Vegetarenilor din Romania va invita duminica, 30 august 2015, la Roaba de Cultura din Bucuresti pentru a sarbatori Veg Sunday.

      Pe parcursul zilei vor fi ateliere de gatit, un seminar despre sportul si alimentatia vegetariana si o proiectie speciala cu unul din cei mai carismatici vegetarieni: Gary Yourofsky.

         Participarea este gratuita.

 

         Evenimentele incep la ora 09:30 cu un atelier de gatit pentru copii.

         Invitam toti copii dornici de pregatit ceva bun sa participe la Atelierul Dulce, bun, sanatos. Ne vom juca, vom gati si bineinteles vom degusta bunatatile facute. Ecaterina Mateescu va fi gazda micilor bucatari.

 

         Intre orele 11:00 si 12:00 va fi un atelier de gatit pentru adulti, cu titlul “Ce mananca un vegetarian la birou”, sustinut de Adelina Mitrofan.

Vom descoperi impreuna cele mai simple si nutritive pranzuri pe care le putem incropi rapid ad-hoc sau ce putem lua la noi de acasa. Vom vorbi despre salata la borcan, mancarea gatita luata de acasa, sendvisul de pranz dar si despre alternative pentru alimentatia vegana/vegetariana la mancarurile traditionale. Vom invata cum sa preparam pranzul, cum sa-l impachetam si cum sa-l mentinem in conditii optime.

 

         Intre orele 12:00 si 17:00, noi cei din Asociatia Vegetarinilor din Romania vom fi disponibili pentru a  raspunde la intrebari  celor care doresc sa afle mai multe despre stilul de viata vegetarian.

 

         De la ora 17:00 la 19:00, Nutrionistul Otilia Chirita va sustine un seminar despre sportul si alimentatia vegetariana. Mai exact, ne va spune cum sa ne crestem nivelul de flexibilitate cu ajutorul dietei.

 

         Iar de la ora 20:30 vom vedea discursul inspiraţional al activistului şi oratorului Gary Yourofsky. El călătoreşte de peste 13 ani de zile pentru a ţine acest speech în universităţi, şcoli şi locuri publice, vorbind unui număr de zeci de mii de oameni anual. El argumentează excelent din toate punctele de vedere de ce consumul de produse de origine animală distruge sănătatea oamenilor, animalele şi planeta.

 

Adauga un comentariu

Comentarii

  • Nu sunt comentarii

Informaţii în completare