CONCURS - castigati Raza de soare

Nu, nu e o gluma. Intr-o atmosfera de iarna autentica, cu viscolul suierand pe la ferestre eu va propun sa castigati Raza de soare care sa va insenineze zilele de iarna. Este vorba de un mix de uleiuri esentiale daruit voua cu dragoste de echipa de la 10beneficii.

www.10beneficii.ro este rezultatul ingeniozitatii, a priceperii si a unei cantitati consistente de munca, realizat de o mana de oameni dornici sa va ofere produsele ideale pentru voi si familiile voastre. Spre deosebire de majoritatea magazinelor on-line, produsele sunt impartite pe categorii de „beneficii”. Astfel ca, putem alege usor beneficii pentru ea, beneficii pentru el, beneficii pentru copii, pentru familie, pentru spirit, sanatate, silueta, casa, vacanta, profesionisti. Un total de zece beneficii pentru satisfactie maxima. In functie de categoria aleasa, putem sa gasim produse de calitate, variate si pentru toate buzunarele: carti, uleiuri esentiale, aromaterapie, alimente naturale, cosmetice, suplimente alimentare si multe altele. Va las voua placerea de a descoperi mai multe produse, intrand pe site. O parte foarte interesanta din punctul meu de vedere, este zona de articole unde puteti gasi sfaturi despre cum sa utilizati minunatele uleiuri esentiale, in viata de zi cu zi. Veti gasi articole despre cum sa reducem ridurile, sa stopam caderea parului, cum sa tratam raceala natural sau cum sa slabim cu ajutorul uleiurilor esentiale.

Mixul de uleiuri pe care vi-l propunem ca premiu, echilibreaza corpul si spiritul, calmeaza starile de nervozitate si stimuleaza imunitatea. Este 100% ulei esential pur, de aceea nu trebuie sa intre in contact cu pielea, nediluat. El poate fi folosit in aparatul de aromaterapie sau diluat in miere, spumant sau lapte, daca doriti sa-l folositi pentru o baie relaxanta. Poate fi folosit si pentru masaj, diluat intr-un ulei presat la rece, de buna calitate. Modul de folosire si proprietatile lui le gasitit detaliate pe site.

Ce trebuie sa faceti voi? Intrati pe site-ul www.10beneficii.ro si alegeti un produs care va place. Postati apoi un comentariu la prezentul articol, in care sa spuneti ce produs ati ales si de ce. Comentariile voastre sunt asteptate pana marti 4 februarie 2014 ora 23.59. Ca de obicei, castigatorul va fi anuntat a doua zi si va fi ales tot cu ajutorul random.org. Va doresc succes!

UPDATE: Castigatorul concursului este Horatiu, cel care a scris cel de al cincilea comentariu. Felicitari! Asteptam datele tale de contact la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adauga un comentariu

Comentarii (7)

Informaţii în completare