CONCURS - Medicina naturii

Asa cum am promis, iata ca lansam un nou concurs. Premiul consta intr-o carte cu adevarat folositoare pe care o putem citi si in limba romana datorita traducerii minunate a doamnei Elena Pridie. Exemplarul care constituie premiul acestui concurs are autograful traducatoarei. 

Aceasta carte este minunata si se doreste a fi un mic ghid de introducere in medicina naturii. In prima parte ne sunt prezentate efectele minunate ale soarelui, apei pure, aerului curat, etc. Cea de a doua parte este rezervata prezentarii unor subiecte de mare interes cum ar fi : Boala Alzeimer si aluminiul, Osteoporoza, Vaccinurile, Ridurile, Plantele medicinale, Colesterolul, etc. Avem de asemenea marturii pentru un stil de viata sanatos, natural. Exista un capitol dedicat sistemului imunitar si mijloacelor de imbunatatirea functionarii acestuia, iar alt capitol trateaza subiectul tratamentelor potential letale. 

Cum o puteti castiga? Postand un comentariu la acest articol, comentariu in care sa scrieti care sunt dorintele voastre la inceput de an, ce schimbari in bine ati dori sa aduceti in viata voastra pentru o sanatate mai buna: unii poate doriti sa va lasati de fumat, altii poate vor mai multa miscare, poate unii vor sa devina vegetarieni (?).... Asteptam cu drag comentariile voastre pana marti 28 ianuarie 2014 la ora 23.59 Ca de obicei, castigatorul va fi desemnat cu ajutorul random.org si va fi anuntat ziua urmatoare. Succes!

UPDATE: Avem un castigator, de fapt o castigatoare: Corina cu comentariul numarul 3. Felicitari! Nu uita sa ne trimiti datele tale pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Adauga un comentariu

Comentarii (4)

 • Vizitator (Mira)

  As vrea sa beau mai multa apa si sa fac mai mult sport.

 • Vizitator (Raluca B)

  Sa fac mai mult sport, sa beau zilnic ceai si sa ma mentin in ceea ce priveste consumul de carne(adica am inceput sa consum mai rar).

 • Vizitator (corina)

  dorinta mea este sa mananc cat mai multe mancaruri facute din materii prime bio, ideal de pe pamantul meu, ingrijite de mine :)

 • Vizitator (Ramona Militaru)

  Incepand cu luna viitoare imi doresc sa-mi schimb stilul de viata: alimentatie sanatoasa si multa miscare. Din pacate uitam de foarte multe ori ca ceea ce facem cu organismul in momentul de fata, poate avea consecinte grave pe viitor. Astfel fara un echilibru interior si cu tot ceea ce ne inconjoara, corpul nostru devine o simpla caracasa ce se deterioreaza prematur.

Informaţii în completare